A dubai csokoládé már a történelem része, így nem meglepő, hogy az édesség iránti szenvedély szinte az egész világot lázba hozza.


Fedezd fel a rózsaszínű csokoládé varázslatos világát, amelyet krémes pisztáciatöltelék tesz még ellenállhatatlanabbá! Ezt a különleges élményt egy édes, vattacukorból készült csoda koronázza meg: az angyalhaj-csokoládé, amely a dubai csokoládé őrület új csillaga. Kóstold meg ezt a mesebeli édességet, és engedd, hogy elragadjon az ízek harmóniája!

Az utóbbi évben egy figyelemre méltó trend kezdett kibontakozni az édességek világában: a dubai csokoládé iránti lelkesedés szinte mindent elsöprő erejű volt, és annyira felfokozott érdeklődés övezte, hogy a készletek szinte azonnal elfogytak. Most azonban egy új versenyző lépett a porondra, amely nem más, mint a mesés angyalhaj-csokoládé, mely körül szintén hatalmas szenvedély és izgalom alakult ki. Az emberek egyszerűen megőrülnek ezért az édes csodáért!

Az Angel Hair Chocolate egy igazi kézműves csokoládéremek, amelyet a Tucho belga csokoládémanufaktúra alkotott meg. E különlegesség varázsa abban rejlik, hogy a hagyományos török vattacukor, a pişmaniye is helyet kap benne. Amikor a csokoládét megtörjük, ez a finom, hajszálakra hasonlító töltelék bontakozik ki, ami sokak számára a vattacukor édes élményét idézi fel. Ugyanakkor, a látvány néhányakban szőr vagy üveggyapot képzetét is keltheti, így igazán megosztó élményt nyújt a csokoládérajongóknak.

A csokoládé töltelékében az angyalhaj mellett egy különleges pisztáciakrém rejtőzik, amelyet a vanília lágy aromája, a gránátalma frissessége és a málna gyümölcsös édessége varázsol még izgalmasabbá.

Lényeges az is, hogy a csokoládé pink árnyalatát nem mesterségesen érik el, hanem olyan csokifajtát használnak, amely eleve így néz ki. A Barry Callebaut svájci csokoládémanufaktúra által 2017-ben bemutatott ruby csokoládé természetesen rózsaszínű, és gyümölcsös, citrusos ízjegyekkel rendelkezik - miközben sem színezéket, sem bogyós gyümölcsöket nem tartalmaz.

A válogatott kakaóbabok egy izgalmas és különleges feldolgozási eljáráson esnek át, amely kiemeli vöröses-pinkes árnyalataikat. E sajátos jellemzői révén a ruby csokoládé megérdemelten foglalja el helyét a csokoládék négy fő kategóriája között, a tej-, az ét- és a fehér csokoládé után.

Különleges kinézete és textúrája miatt a rózsaszín angyalhaj-csokoládé viharos gyorsasággal terjedt a TikTokon, az influenszerek és a csokirajongók pedig nem győzik dicsérni az újdonságot. Áradoztak arról, hogy a vanília és a málna miatt eszményi az illata, isteni benne a pisztáciakrém, és a várakozásaikkal ellentétben nem túlságosan édes, nem gejl. Az egészet pedig megbolondítja a török vattacukor különleges látványa.

Carmie Sellitto, a csaknem egymillió követővel rendelkező gasztroinfluenszer teljesen le volt nyűgözve az angyalhajcsokitól, és azt mondta, hogy ez volt a legjobb csokoládé, amit valaha kóstolt.

Ahogy a dubai csoki sem olcsó mulatság, úgy annak is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, aki meg szeretné kóstolni az angyalhaj-csokoládét.

A belga eredeti példány ára 21 euróra rúg, ami körülbelül 8500 forintnak felel meg.

adók nélkül a Tucho manukfaktúra webáruházában. Ennyi pénzért egy 185 grammos táblát kapunk, vagyis több mint 46 ezer forintra jön ki egy kiló, ami igazi luxuskategóriás édességgé teszi az angyalhajcsokit - de a borsos ára ellenére hatalmas a kereslet a "bolyhos" finomság iránt.

A nemzetközi trendekre reagálva a prémium édességeket készítő hazai cukrász- és csokoládémanufaktúrák is felfedezték a lehetőségeket, így Magyarországon egyre több helyen kapható a különleges angyalhaj-csokoládé. Kiskunlacházától Budaörsig minden édességkedvelő megtalálhatja ezt a páratlan ínycsiklandóságot.

Related posts